Etetőfolyosós állattartó csarnok

Készülj velünk a pályázati időszakra!

Állattartó ponyvacsarnokaink egyediégét az etetőfolyosós kialakítás adja. Az etetőfolyosó megkönnyíti a takarmány kiosztását, az állatok etetését, ellátását. A munkafolyamatok felgyorsításának köszönhetően időt, munkaerőt és ezzel együtt pénzt takaríthatsz meg. Válaszd a korszerű megoldást és döntsd el szabadon, mire használod a velünk nyert erőforrásokat! 

Takaríts meg időt és pénzt a piacon egyedülálló etetőfolyosós állattartó ponyva sátorunkkal!

Jól tudjuk, hogy a gazdák számára fontos a megfelelő időzítés, a jó időbeosztás és a megbízható minőség. Ezen szempontok alapján az állattartóknak szóló legjobb ajánlatunk az építési engedéllyel is építhető etetőfolyosós ponyvacsarnok. Használd ki te is az állattenyésztők céljainak leginkább megfelelő tervezés előnyeit! Esőben, hóban, szélben, erős napsugárzásban is megvédi az állatokat, és mivel a védelem mellett jól szellőztethető, a haszonállatok egészségét is óvja, sőt a kecskék, juhok, birkák és szarvasmarhák kifejezetten jól érzik magukat benne. Legnagyobb előnye mégis az etetőfolyosó, ami gyors, rendezett munkavégzést biztosít.

Műszaki adatok

A tartószerkezet horganyzott csőből készül, átmérője 60 mm x 2,0 mm2. Az egész szerkezet mindkét oldalán tűzihorganyzott. A szerkezetet a legjobb minőségű ponyva borítja, megerősített hálóval, súlya 670 g/m2 és 900 g/m2. Színek a RAL paletta szerint választhatók. A szerkezet földre rögzítését 1,0 m hosszú horgonyokkal végezzük. De a csarnokváz rögzíthető betonalapra és téglafalra is. Munkáink során többféle módszerrel dolgoztunk már a megrendelő igényei alapján. 

MUNKAMÓDSZERÜNK A PROFIZMUS

Építészekkel és ipari szakemberekkel dolgozunk együtt. A technológiai fejlesztéseknek köszönhetően korszerű, tartós, strapabíró sátor- és csarnok megoldásokat kínálunk megrendelőinknek.
A számos teljesített megbízás során szerzett széleskörű tapasztalat garantálja, hogy könnyen használható, praktikus és hosszú élettartamú állattartó csarnokokat adunk át az építési projekt végén.
A megvalósítás átgondolt és optimalizált pénzügyi és tervezési szempontból egyaránt, így biztos lehetsz benne, hogy csak annyit költesz, amennyi a megfelelő minőség biztosításához szükséges.

Az állattartó sátor választásának előnyei

Kiváló minőségű acélból készült íves és rácsos szerkezetű létesítményeink olyan szerkezetek, amelyek választása számos előnnyel jár, többek között:

A rácsos szerkezetű mezőgazdasági csarnokok erősebbek, ellenálóbbak mint az íves szimpla szerkezetűek, de ezek is könnyen összeszerelhetők és olcsón üzemeltethetők


alacsony az összsúlyuk, ezért nincs szükségük mély alapokra az építkezéshez, ami jelentősen csökkenti a beruházási költségeket, és a ráfordított időt

 

az ilyen típusú létesítmények sajátossága a nagyon rugalmas tervezési megközelítés mely lehetővé teszi a méretek és az elrendezés számos variációját

a tér maximális kihasználása és a bővítés lehetősége szintén tagadhatatlan előny

 

nem raktárkészletről árusítunk, a megrendelt termék egyedi gyártásban készül, így a ponyva és a váz élettartama maximális

Az alacsony üzemeltetési költségek azt jelentik, hogy az egész évben működő acélszerkezetek számos alkalmazási lehetőséget biztosítanak a mezőgazdaság különböző területein.

A rácsos szerkezetű mezőgazdasági csarnokok erősebbek, ellenálóbbak az íves szimpla szerkezetűekkel szemben, de ezek a szerkezetek is könnyen összeszerelhetők és olcsón üzemeltethetők. Gyártunk és megvalósítunk többek között kész garázs- és raktármegoldásokat, amelyeknek köszönhetően biztonságosan tárolhat raktárkészletet , szálas vagy szemes takarmányt , járműveket vagy mezőgazdasági gépeket. Megoldásainkat már számos befektető és mezőgazdasági termelő használja , mind Lengyelországban, mind más európai országokban.