10 m széles csarnok

A rácsos szerkezetű mezőgazdasági csarnokok erősebbek és ellenálóbbak mint az íves szimpla szerkezetűek, de ezek a szerkezetek is könnyen összeszerelhetők és olcsón üzemeltethetők. Gyártunk és megvalósítunk kész garázsokat, raktármegoldásokat, valamint sokféleképpen hasznosítható fedett teret adó csarnokokat, amelyekben biztonságosan tárolhat raktárkészletet, raklapos árut, szálas vagy szemes takarmányt, járműveket, mezőgazdasági gépeket és tarthat bennük állatokat. Megoldásainkat már számos vállalkozó és mezőgazdasági termelő használja Lengyelországban és más európai országokban. 

Tervezési leírás

A tartószerkezet horganyzott csőből készül, átmérője 60 mm x 2,0 mm2. Az egész szerkezet mindkét oldalán tűzihorganyzott. A szerkezetet kiváló minőségű, strapabíró ponyva borítja, megerősített hálóval. Súlya 670 g/m2 és 900 g/m2. Színek a RAL paletta szerint választhatók. A szerkezet földre rögzítését 1,0 m hosszú horgonyokkal végezzük.

Kész raktár 10 × 5,6 m

Számos építésszel és ipari szakemberrel dolgozunk együtt, ennek köszönhetően modern technológiákat valósítunk meg, miközben kész raktárainkat folyamatosan fejlesztjük. Széleskörű tapasztalatunk garantálja, hogy a legfejlettebb és legigényesebb projekteket valósítjuk meg. Minden megoldásunk átgondolt és optimalizált pénzügyi és tervezési szempontból egyaránt.

A mezőgazdasági raktárak választásának előnyei

Kiváló minőségű acélból készült íves és rácsos szerkezetű létesítményeink választása számos előnnyel jár, többek között:

alacsony az összsúlyuk, ezért nincs szükség mély alapokra az építkezés során, ami jelentősen csökkenti a beruházási költségeket és a ráfordított időt

az ilyen típusú létesítmények sajátossága a rugalmas tervezési megközelítés, vagyis a megrendelő többféle méret, forma és elrendezés közül választhatja ki a céljainak leginkább megfelelőt

csarnokainkra maximális térkihasználás jellemző és a korlátlan bővítés lehetősége szintén hatalmas és hasznos előny

Az egész évben, akár különböző funkciókkal is hasznosítható acélszerkezetek üzemeltetési költsége alacsony és számos alkalmazási lehetőséget biztosítanak a mezőgazdaság különböző területein.