8 m széles csarnok

Fémipari gyártósoron ipari robotokkal készült csarnok

Tervezési leírás

A tartószerkezet horganyzott csőből készül, átmérője 60 mm x 2,0 mm2. Az egész szerkezet mindkét oldalán tűzihorganyzott. A szerkezetet kiváló minőségű, strapabíró ponyva borítja, megerősített hálóval. Súlya 670 g/m2 és 900 g/m2. Színek a RAL paletta szerint választhatók. A szerkezet földre rögzítését 1,0 m hosszú horgonyokkal végezzük.

Kész raktár 8 × 4,3 m

Számos építésszel és ipari szakemberrel dolgozunk együtt, ennek köszönhetően modern technológiákat valósítunk meg, miközben kész raktárainkat folyamatosan fejlesztjük. Széleskörű tapasztalatunk garantálja, hogy a legfejlettebb és legigényesebb projekteket valósítjuk meg. Minden megoldásunk átgondolt és optimalizált pénzügyi és tervezési szempontból egyaránt.

A mezőgazdasági raktárak választásának előnyei

Kiváló minőségű acélból készült íves és rácsos szerkezetű létesítményeink választása számos előnnyel jár, többek között:

alacsony az összsúlyuk, ezért nincs szükség mély alapokra az építkezés során, ami jelentősen csökkenti a beruházási költségeket és a ráfordított időt

az ilyen típusú létesítmények sajátossága a rugalmas tervezési megközelítés, vagyis a megrendelő többféle méret, forma és elrendezés közül választhatja ki a céljainak leginkább megfelelőt

csarnokainkra maximális térkihasználás jellemző és a korlátlan bővítés lehetősége szintén hatalmas és hasznos előny

Az egész évben, akár különböző funkciókkal is hasznosítható acélszerkezetek üzemeltetési költsége alacsony és számos alkalmazási lehetőséget biztosítanak a mezőgazdaság különböző területein.